UYN Ponožky 2v1

DVE VRSTVY ŽIADNE PĽUZGIERE

Ak ste bežec alebo máte radi dlhé túry viete, že pľuzgiere sú vaša najhoršia nočná mora. Ale vývojári vo UYN problém vyriešili: objavte 2IN ponožky.

Tieto ponožky sú vyrobené z dvoch vrstiev novým systémom, ktorý nám umožňuje vyrobiť ponožku vo vnútri ponožky. Dve vrstvy spolupracujú, aby sa zabránilo treniu na pokožke a neustále uľahčujú prúdenie vzduchu okolo chodidiel. Výsledok: už žiadne pľuzgiere!

VYSOKÉ TEPLOTY UŽ NIE SÚ HROZBOU, UŽIJETE SI KOMFORT PRI BEHOCH ALEBO TÚRACH NA DLHÉ VZDIALENOSTI. 2IN PONOŽKY ZVYŠUJÚ VÁŠ KOMFORT.

2in blog

AKO TO FUNGUJE?

 

2IN B

2IN%20A

2IN UYN

MATERIAL

Screenshot 2021-05-26 at 11.27.13 AM

BEH

Beh na dlhé vzdialenosti so sebou prináša značný stres pre chodidlá.

Systém 2-vrstvových bežeckých ponožiek oneskoruje nástup pocitov únavy. To zaručuje optimálne pohodlie a zabraňuje tvorbe pľuzgierov. Ergonomický dizajn a dvojité spevnenie okolo členku umožňuje ponožke zostať pevne na nohe a poskytuje podporu vašim chodidlám pri behu. Super Technológia Air Flow zachytáva vzduch medzi dvoma vrstvami a vytvára izolačný účinok, ktorý udržuje rovnakú teplotu na povrchu chodidiel. Oblasti so zvýšenou priedušnosťou lepšie odvádzajú vlhkosť. To zanecháva príjemný pocit na nohách aj po mnohých kilometroch.

Screenshot 2021-05-26 at 11.27.33 AM

 

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.