Skinners otázky a odpovede

Môžem ich skutočne prať v práčke?

Áno! Vložte svoje Skinners do sieťového vrecka na bielizeň, nastavte práčku na jemný cyklus (30°C), (odporúčame ich opatrne prevrátiť naruby, aby nedošlo k poškodeniu tkanín) spolu s bežným oblečením ich spoločne vyperte. Po dokončení ich zaveste, aby poriadne vyschli (rovnako, ako by ste vysušili bežnú obuv) a sú pripravené na použitie.

Ale čo environmentálny aspekt?

Skinners sú vyrábané v rodinnej manufaktúre v Európe, ktorá prísne dodržiava legislatívu EÚ. Nepoužívame žiadne toxické zmäkčovadlá, naše zlúčeniny sú úplne bez ftalátov a výrobný odpad je minimalizovaný pod 1%. Jednoducho povedané, výroba Skinners neohrozuje zdravie ľudí, zvierat ani životné prostredie.

Mám nosiť Skinners s ponožkami alebo bez nich?

Aby ste maximalizovali svoje pohodlie a zaistili dlhotrvajúci pocit sviežosti, odporúčame k Skinners nosiť tenké členkové ponožky, kotré nájdete u nás na stránke MasimSport. Je však úplne na vás, oba spôsoby sú dobré - nájdite si to, čo vám najviac vyhovuje!

Môžem používať Skinners ako obuv do vody?

Áno, spodná vrstva Skinners je odolná voči vode, čo znamená, že vaše nohy zostanú pohodlné, aj keď beháte na mokrej tráve. Ak však použijete Skinners na plávanie, tak Vám látka na povrchu neposkytne ochranu pred vodou. Z bezpečnostných dôvodov je však vždy lepšie mať pri plávaní nohy zakryté, ako ich mať nechránené.

2864d00a-cdc5-78b7-dbcb-c150ea46a740

337807ea-c279-a750-29f6-26720f271c32

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.