SKINNERS 2.0 Nové ponožko-topánky sú tu!

Ponožko-topánky Skinners 2.0

Kráčaj. Bež. Leť.

Objavte čaro obuvi, ktorá sa prispôsobí vašej nohe a rešpektuje jej prirodzené potreby. Skvelý spoločník pre cestovanie a šport, ako sa patrí.
Ľahké. Funkčné. Ochranné.

img-SKNRS-Kickstarter-LP-main-A

Ľahká obuv pre život v pohybe.

Minimalistický tvar Skinners kombinuje pohodlie ponožiek so základnou ochranou obuvi.
S perforovanou stielkou, podrážkou s dlhou životnosťou z polyméru a funkčnými vláknami je táto obuv navrhnutá tak, aby s vami držala krok pri každom dobrodružstve.

Camp_Hike 1

Kompaktná veľkosť a pocit „druhej kože“ robia zo Skinners perfektnú športovú obuv (behy, tréningy, jóga a vodné športy) a funguje rovnako dobre ako pár záložných topánok (cestovanie, kempovanie, turistika a cyklistika).

Fitness Girl(2)

Fitness Man(1)

Vyrobené z najlepších talianskych vlákien a švédskych antiabrazívnych polymérov s jedinečnou technológiou nulového odpadu v srdci Európy. Patentovaný dizajn a technológia.

Fitness_Yoga 2(4)

Skinners vyvinuli, to čo malo byť už dávno - niečo, čo nám pomôže znovuobjaviť naše vlastné telá, každý sval a každý povrch, na ktorom sa pohybujeme.
Skinners nie sú určené na to, aby úplne nahradili vaše bežné topánky. Namiesto toho o nich premýšľajte ako o doplnku k topánkam, o tréningovom nástroji pre nohy a pripomenutí telu, čo je prirodzené.

Screenshot 2021-04-12 at 3.54.13 PM_1

img-SKNRS-top-down

Product Line Skinners 2.0 (side)

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.