Pre zelenšiu planétu UYN

UYN SI DAL ZÁVÄZOK

Jeho ambíciou je vytvoriť to najlepšie oblečenie, ktoré spĺňa naše nadšenie pre udržateľnosť a životné prostredie.
 
Img-certificato 

PRAVIDLÁ PRÍRODY

UYN začína už výberom surovín, a to tým, že rešpektuje a chráni prírodu. UYN odevy sa vyrábajú s rovnakou starostlivosťou. Tkaniny od spoločnosti Oeko-Tex® sú certifikované spoločnosťou Stee (Sustainable Text Production).

Odevy UYN sú medzi prvými v Európe, ktoré spĺňajú prísne normy pre vedomú a udržateľnú výrobu.

NOVÝ ŽIVOT PRE ŽIVOT

UYN si dal záväzok, že bude chrániť životné prostredie. Preto sa vždy snažili o inovatívne metódy na zabezpečenie udržateľnosti.

UYN je hrdý na výsledky, ktoré dennodenne dosahujú, spoločne s ústredím spoločnosti Trerè Innovation v Asole (MN).

bullet-1

Všetka energia, ktorú využíva UYN centrála v Asole pochádza z obnoviteľných zdrojov. Každý rok ušetrí viac ako 410 ton CO2.

bullet-2

Za jediný rok recyklujú asi 60-násobok hmotnosti automobilu v papierových, drevených, plastových a textilných vláknach! Ich snaha im umožnila prijať model obehového hospodárstva, ktorý je udržateľný a ohľaduplný k životnému prostrediu.

bullet-3

Trerè Innovation sa nikdy nezastaví!
Celý rok pokračujú vo výskume, aby vytvárali inovatívne spôsoby, ako urobiť prevádzky ešte udržateľnejšimi a ekologickejšími.

Img-bussola

NÁŠ SĽUB

UYN - inovácie, výskum, udržateľnosť a pohodlie je všetko a ešte viac. Príbeh každého jedného odevu UYN sa začína s vedomím vytvárania lepšieho sveta a rešpektovania prírody až sa nakoniec dostanú až k vám. Každým dňom pokračujú v spoločnom nasadení s prísľubom ešte väčšieho nasadenia za ekologickejšiu planétu.

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.