Alba Optics - Skla

Objektív VZUM od ALBA OPTICS

Objektív s vysokým rozlíšením od Alba Optics
Svetlo je základnou zložkou, ktorá určuje všetky naše voľby. Šošovky VZUM™ majú len jeden cieľ: poskytnúť športovcom maximálny vizuálny zážitok za každého počasia a na všetkých typoch terénu. Rozsah farieb starostlivo vyvinutý spoločnosťou ALBA Optics má za cieľ zlepšiť sýtosť farieb a vyvážiť vizuálne kontrasty, čím sa zvýši vnímanie ostrosti a detailov. Materiál, z ktorého sú šošovky VZUM™ zložené, je odolný ultraľahký polykarbonát. To ponúka základnú ochranu aby sa zabránilo namáhaniu očí a šošovky si zachovávajú tieto vlastnosti počas celého cyklu používania. Vďaka tejto všestrannosti ponúkajú šošovky VZUM™ ten najlepší športový zážitok vôbec.

 Screenshot 2021-11-28 at 6.24.52 PM

Ochrana proti UV a modrému svetlu

Filtruje iba viditeľné spektrum a chráni oči pred potenciálnou škodlivou expozíciou. Pokiaľ ide o osobnú ochranu pred slnkom je nevyhnutné, aby sme sa o svoje oči starali rovnako, tak chránime svoju pokožku pred škodlivými UV lúčmi. Naše oči sú neuveriteľne zraniteľné, keď sú vystavené UV žiareniu, čo vedie k dlhodobému poškodeniu a strate zraku. Existujú rôzne riešenia na účinnú ochranu pred UV žiarením, jasným svetlom a odrazmi. Nie všetky tieto riešenia však ponúkajú vlastnosti zvyšujúce výkon v športovom prostredí. Ponúka jemnú rovnováhu medzi farbou a úrovňou ochrany očí: výber šošoviek VZUM™ s korekciou alebo bez nej závisí od osobnej citlivosti. Ale pri aktivitách ako je plachtenie, lyžovanie alebo pešia turistika vo vysokej nadmorskej výške, môže byť potrebné, aby bola úroveň ochrany vyššia.

Screenshot 2021-11-28 at 6.22.38 PM

Screenshot 2021-11-28 at 6.22.29 PM

Technológia F-LENS

Najmodernejšie fotochromatické slnečné šošovky. Technológia VZUM ™ F-LENS je vymeniteľná fotochromatická šošovka, ktorá sa prispôsobuje intenzite svetla prítomného v prostredí. Automaticky mení farbu a chráni pred škodlivým UV žiarením akéhokoľvek druhu. Ich dočasná premena prebieha v krátkom časovom úseku, postupná a nezávislá od akýchkoľvek atmosférických faktorov. Optická záťaž je znížená na minimum a šošovky zostávajú aktívne aj v zamračenom dni. Fotochromické molekuly sú priamo vsadené do hmoty polyméru pre vynikajúcu kvalitu a maximálnu odolnosť.

Screenshot 2021-11-28 at 6.21.58 PM

Sférická šošovka

Lepšia ochrana proti oslneniu, opticky korektnejšia s minimálnym skreslením. Sférický 3D zakrivený tvar prispieva k prirodzenému vetraniu vašich slnečných okuliarov, spomaľuje kondenzáciu alebo zahmlievanie pre optimálne videnie za každého počasia. Tvar masky šošovky ponúka extra široké zorné pole pre rýchlejšiu reakčnú dobu počas jazdy. Táto tvarovaná šošovka je kompatibilná s našou optickou svorkou a má nižšiu hmotnosť, čím znižuje celkovú hmotnosť vášho zariadenia pre maximálne pohodlie pri krátkych aj dlhých stretnutiach. Tvar sa prispôsobí tvári a ponúka skvelú ochranu pred hmyzom, vetrom, prachom a svetlom.

Screenshot 2021-11-28 at 6.20.20 PM

Ktoré sklo?

Vyberte si prostredie
Vyberte aktivitu
Rozhodnite sa, ktoré farby sú najdôležitejšie

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.